Днес (15-и април) стартира кампанията за подновяване на членски внос и присъединяване на нови привърженици на Арсенал в България (ASCB). Кампанията ще продължи до 15-и май 2019 г. 

Тази година кампанията ще се проведе по-рано от обичайното поради отбелязването на 15-ата годишнина от създаването на фенклуба на Арсенал в България, което ще се проведе на 8-ми юни. Всички новоприсъединили се към ASCB, както и подновилите своето членство, ще имат специални привилегии по време на отбелязването на 15-ата годишнина на фенклуба. 

За събитието са потвърдили присъствие гости от Македония, Гърция, Румъния, Италия, Унгария и разбира се Англия. До този момент е известно, че спортната програма ще включва турнир по джитбол (3x3) и бирена миля на стадион „Академик“ на 4-ти км., а най-големият столичен клуб „Терминал 1“ ще бъде домакин на официалната част и последващите празненства, като на официалната част ще присъстват само членове на организацията, чуждестранните и специално поканени гости. 

Следете за новини в Facebook страницата на ASCB и тази на събитието. Един от членовете ни ще има възможност да спечели фланелка на Арсенал подписана от всички футболисти от първият отбор.

До момента регистрираните привърженици в организацията наброяват 599, като след тази кампания очакванията са да надминат значително бройката от 600.

Размерът на членския внос остава 30 лв. на година за пълнолетни и 15 лв. за непълнолетни, като има и допълнителни отсъпки за членовете на едно домакинство. Всички новоприсъединили се привърженици на Арсенал, както и подновилите членство, ще получат персонализирана членска карта заедно с подарък, възможността да кандидатстват за билети за домакинствата на Арсенал в Лондон и гостуванията им в Европа, както  и да участват в многобройните инициативи, които организира ASCB. 

Организацията има клонове в София, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Добрич и Шумен.