С две футболни фланелки от знаменателни срещи  Николай Димитров - Хичо бе сред първите спортисти, подкрепили благотворителната инициатива на "Ники Кънчев шоу", Спортно шоу Гонг и сайта gong.bg  в полза на недоносените деца и на децата аутисти.

Двукратният носител на титлата "Най-проспериращ играч в Българското първенство" предостави за участие в търга, който ще се състои на 11 декември, фланелката, с която преди 3 години вкарва гол във вратата на Галатасарай. „Подарявам за търга и фланелката на  Уесли Снайдер, с която той игра в последното супердерби на Турция -   Галатасарай 2 - 0 Фенербахче. Той вкара и двата гола“, допълва Хичо, който записа и свой видеоклип в подкрепа на събитието. 

Вече четири години Дарик радио - в лицето на предаванията „Ники Кънчев шоу”, „Дарик кафе”, Спортно шоу Гонг и сайтът Gong.bg, организират Коледен благотворителен търг с разпродажба на спортни артикули, модни и арт аксесоари, билети за спортни и музикални събития и много други, дарени безвъзмездно от популярни спортисти, артисти, музиканти, политици, компании и слушатели на радиото. Събраните средства Дарик дарява в полза на Фонда за терапии на деца аутисти и на Фондация „Нашите недоносени деца”.

https://www.facebook.com/darik.blagotvoritelen.turg