Херо: Исках да остана в Иртиш, но не всичко зависи от мен

Българският специалист Димитър Димитров – Херо даде последната си пресконференция като наставник на казахстанския Иртиш. Треньорът напусна поста си преждевременно, въпреки че договорът му изтичаше в края на сезона.

Херо поема Лудогорец

Димитров е спряган за сигурен наставник на българския шампион Лудогорец, който в момента е без треньор, след като Георги Дерменджиев подаде оставка и тя бе приета.

Според медиите в Казахстан, ръководството на Иртиш освобождава Херо заради „непрестанното оплакване от липса на средства и нови футболисти“.

Руснак сменя Херо в Иртиш

Ето какво заяви Херо в последната си пресконференция като наставник на отбора:

„Скъпи фенове, скъпи футболисти и ръководство на Иртиш! Трудно мога да намеря правилните думи в момента, защото съм изпълнен с емоции. Това е едно от най-трудните ми решения в моя живот. Болно ми е. Повярвайте ми, исках да остана, но не всичко зависи от мен.“

ВИЖТЕ ИЗПРАЩАНЕТО НА ХЕРО

Чувствам се като част от Павлодар. Казахстан е моята втора родина, а Павлодар е моят втори град. Обичам ви и винаги ще ви обичам до края на живота си. Благодаря ви за отношението към мен. За мен то е много по-важно от едно първенство. Благодарен съм на ръководството, че разбира моето решение. Повтарям още веднъж, много е болезнено и трудно да говоря за това. Винаги ще обичам Павлодар и отбора.“

Свързани материали

  • Чиликов влиза в треньорския екип на Херо в Лудогорец Чиликов влиза в треньорския екип на Херо в Лудогорец
  • Руснак сменя Херо в Иртиш Руснак сменя Херо в Иртиш
  • Херо със сигурност става треньор на Лудогорец Херо със сигурност става треньор на Лудогорец
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Иртиш Димитър Димитров - Херо Лудогорец

Други