Новият технически директор на БФС Георги Иванов - Гонзо бе гост в предаването "На фокус" по NOVA. В него той заяви, че има рецепта за качествен футбол, както и трябва да се въведе система за продуктивност в най-популярния спорт.
 
"Готвят се много промени в БФС, които ще бъдат обявени на Конгреса. Хората ще бъдат приятно изненадани. Имам доверие на Боби Михайлов, дал ми е картбланш да работя за доброто на футбола". 
 
"Трябва да започнем единна програма за всички възрастови групи от 10 до 18 години. Да работим съвместно с клубовете. Така ще имаме обща цел. Големите клубове крадат малки деца от школите и не заплащат финансирането. Искаме да направим хранителна верига - големите да плащат на малките, за да имат стимул"
 
"Правим една и съща грешка и очакваме да се случи нещо различно. Нужна е промяна, да се защитят малките клубове. За малките от 4 до 6 години е необходима програма. От 7 до 10 години също нямаме такава. От количеството трябва да намерим качеството. Така ще имат базата от масовия спорт и школите ще ги развиват", сподели той. 
 
По думите му няколко пъти Боби Михайлов го е канил да бъде част от БФС. "Той ми даде картбланш, убеден съм, че мога да се справя с нещата. Стилиян и Мартин Петрови нямат опит в управлението във футбола. Бербатов се кандидатира преди година, аз бях потърсен още преди това", обясни Гонзо.
 
Синът му Александър, който е футболист на Славия, заяви, че е много горд с баща си и иска да прилича на него - да бъде истински мъж.
 
Гледайте целия разговор във видеото