Бившият футболист на Левски Седрик Бардон е сигурен, че ще настъпят по-добри дни за "сините". Според един от най- добрите чужденци играли в България не е нормално клубът да не е ставал шампион повече от 10 години. Французинът призна, че не спира да следи какво се случва на Герена и се вълнува от процесите в клуба.
 
"Феновете ни са най-добрите в България и ще помагат винаги, но Левски трябва скоро да има нов собственик. Не е нормално вече 10 години да не сме ставали шампиони. Аз обаче съм сигурен, че след бурята винаги изгрява слънце. Левски е като феникс - ще се прероди от пепелта и отново ще бъде номер едно. Ще бием и ЦСКА, и Лудогорец", заяви Бардон пред Канал 3. 
 
Той призна, че във Франция ситуацията е доста тежка.
 
"Всички в семейството сме добре, здрави сме. Нямаме право да излизаме навън и е много тежко. Имам късмет, че живея в къща и можем да стоим на двора с жената и децата. До края на юни със сигурност ще е така, но карантината във Франция може и да се удължи", добави Седрик.
 
Той разкри, че се надява да дойде в България до края на годината. 
 
"Дано успея да дойда в София през септември. Имам идея да отворя офис, но не знам какво ще стане", каза още французинът.