Бившият наставник на Левски - Станимир Стоилов, в събота беше гост на фенклуба „Непримиримите - Синьо Хасково“. Сега запалянковците на „сините“ изказаха своите благодарности към Мъри за приетата покана и изразиха пълната си подкрепа за неговата визия за бъдещето на Левски.

От „Непримиримите – Синьо Хасково“ пишат още, че с оттеглянето на Мъри е изчезнала надеждата и вярата за „Горд и Независим“ Левски.

Startphoto.bg
24 снимки

Ето какво гласи съобщението на фенклуба „Непримиримите – Синьо Хасково“:

„Непримиримите-Синьо Хасково“ изказваме благодарности на Станимир Стоилов за приетата покана и проведената среща. Болезнено искрен и откровен, Мъри отговори на всички зададени му въпроси. Изразяваме пълната си подкрепа за Стоилов и за „Визията“ му за бъдещето на Левски. След излизането му от клуба, Левски се върна в познатото си русло. Посредственост, безхаберие, мъгла и слаба комуникация с най-големия си актив - феновете. С оттеглянето на Мъри изчезна надеждата и вярата за „Горд и Независим“ Левски. Заявяваме, че няма да чакаме нови 10 години, за да се осъзнаем, че трябва да спасим отбора си сами. Призоваваме левскарската общност за активни действия за връщането на „сърцето и душата“ на  Герена. Очевадно е, че Стоилов е най- обединителната и подкрепяна фигура. Ще цитираме и най- стария член на фенклуба ни /на 73г./ “Гледал съм Гунди и Витлачил, видял съм всичко... Мъри, моля те върни се. Нямам много време да те чакам!”