Бившият треньор на ЦСКА, Черно море и Локомотив Пловдив Александър Станков излезе с пост във Фейсбук във връзка с Емил Костадинов. В него той посочва, че героят от "Парк де Пренс" му дължи 300 000 евро, а борчът датирал от 11 години. От своя страна пък Костадинов заяви, че ще заведе дело срещу него. Интересното в случая е, че едно време двамата бяха големи приятели.
 
Ето какво написа Александър Станков: 
 
"Пълна и точна истина. Заставам с името си зад всичко написано от г-Градев. Само аз мога, без да се притеснявам, да приложа три Изпълнителни листа срещу г-н Костадинов. Задълженията му само към моето семейство са огромни. Не сметна за нужно да връща дадени от нас заеми. Върнал е част от задълженията си с дълги и тежки дела. 
 
А за една "малка" и "незначителна " сума от 300 000 евро се прави на приятно разсеян вече 11 години. Това е непогасена част от заемите. Аз и съпругата ми сме работили и сме изстрадали тези пари. Не като този господин, който няма нормален работен ден, съпругата му - също. Но пък цял живот е бил на хранилка някъде. И сега е още. 
 
Как се пуска този кокал. Колко хора получават пари за спане, софри и далавери. Ще попитат някои хора защо мълчах досега. Водихме дела, не трябваше да се шуми. Това е човекът, който навреди морално и финансово на мен и семейството ми. Нито за секунда не е съжалил за постъпките си. 
 
Този човек спи спокойно, без никакво чувство за вина и отговорност. Мога да покажа на заинтересованите официални документи. Нека всеки, който прочете този пост, да прецени иска ли бг футбола да бъде ръководен от такива хора. Голям футболист и изключително нисък човек!"

Александър Станков

Отговорът на Костадинов не закъсня.

"Глупости не ми се коментират. Нещо е в грешка този господин. И друг път съм чувал подобни глупости - нали преди няколко седмици си бях купувал поршета, джипове. Още днес ще му заведа дело и ще търся правата си по съдебен път", заяви Емил Костадинов пред Спортал.