Динамо Киев надви Септември с 1:0 в мач от първия кръг на младежката Шампионска лига. Победното попадение дойде в 40-ата минута, когато Викентий Волошин се разписа.

Тимът от Киев стартира добре и още в 10-ата минута Волошин пропусна да открие резултата. В 24-ата минута Булетца пропусна целта и българският тим запази мрежата си суха. Десет минути по-късно Волошин пропусна целта, но се реваншира с попадението си в 40-ата минута на двубоя, а асистенцията дойде от Ярош.

Септември опита да упражни натиск към вратата на Динамо, но Киров пропусна да се разпише. През втората част Септември стартира добре и в 49-ата минута, Николов стреля добре, но Кучерюк спаси удара му. Малко по-късно и Тилев пропусна добра възможност.

В 56-ата минута Тцитаишвили пропусна от изгодна позиция, но добрата реакция на Василев спаси Септември. До края на двубоя домакините пропуснаха да реализират и нови голове, но Септември заслужава поздравления, тъй като след 72-ата минута играха с човек по-малко, след като беше изгонен Слави Косов.

Реваншът е на 24 октомври 2018 в София.