Две от най-разпознаваемите лица на DIEMA SPORT Мирослав Арабаджиев и Любослав Лозанов стартират благотворителна инициатива, която ще се проведе в периода 23 – 30 декември 2021 година.   

Гого е на 8 години от Варна и страда от детски аутизъм. В момента на него му остават още 5 терапии по вливане на стволови клетки в Украйна, като всяка една е на стойност 20 000 лв. Отделно всеки месец медицинските терапии със специалисти за лечението на Гого в България възлизат на около 1500 лв.

В споменатия период ще бъде организиран специален търг, на който ще бъдат изложени автентични тениски, всяка една със своята уникална история и разписана от голяма част от футболисти, които играят в efbet Лига и такива зад граница.

В специална Facebook страница всеки ще може наддава за тези тениски и всички средства, които бъдат събрани по време на този търг, ще бъдат дарени изцяло на семейството на Гого. Всеки, който желае да помогне каузата, но не иска да закупува артикул, може да дари на следната сметка и по следния начин:

ТИТУЛЯР: Георги Димитров Русев

IBAN: BG97UBBS80021019512550

BIC: UBBSBGSF

Paypal: help_gogo@abv.bg

Касите на Изипей – данни дарителска сметка

Facebook страница на Футбол за бъдеще - Football for a Future, където можете да научите как да се включите в благородната инициатива - https://www.facebook.com/FootballForAFuture

Всички ние вярваме и знаем, че ще се оправи, но все пак помощта на всеки от нас в неговата битка е безценна.