Председателят на Управителния съвет на Левски  Даниел Боримиров ще награди призьорите на турнира "Синя пролет". Традиционната надпревара ще се проведе на 16 април в Хисаря. Със събраните средстват от турнира ще се доизгради бюст-паметника на Васил Левски в града. 
 
Ето какво написаха "сините":
 
"Левскари,
В събота, 16 април ще се проведе поредното издание на турнира „Синя Пролет“ в град Хисаря. Стадион „Крепост“ ще има честта да посрещне „сини“ фенове от цялата страна.
Откриването на надпреварата е насрочено за 9:00 часа, а председателят на Управителния съвет на „ПФК Левски“ Даниел Боримиров ще награди призьорите в турнира. В 10:30 часа на стадион „Крепост“ ще бъде разположен мобилния магазин на „ПФК Левски“, а талисманът на клуба Лъвски ще бъде част от шоуто. Финалът на надпреварата е предвиден за 17:00 часа.
 
Инициативата се реализира под егидата на Община Хисаря, „ПФК Левски“, Национален клуб на привържениците на Левски и „Левски Фемили“. Със средствата събрани от турнира ще се доизгради бюст-паметника на Васил Левски в град Хисаря. Събитието ще се състои съвместно с инициативата „Левскарски Великден“ 2022, която за пета поредна година ще зарадва мнозина възрастни хора в Пловдивска област с продукти от първа необходимост."