Подалият оставка Борислав Михайлов сподели, че нововъведението за вратари извън ЕС от следващия сезон, не е негово предложение, нито е свързано със сина му Николай Михайлов, който пази за Левски.

„Това, че по случайност моят син е вратар, е наистина случайност. Като полеви играчи може много неща да се случат на терена. Те са 22. Няма нищо общо със сина ми. Много е удобно. Аз знам, че не съм много обичан в България, но това не е толкова важно. В България никой не обича успелите хора, а аз съм доста успял”, сподели Михайлов.

Lap.bg
12 снимки

„Всички назначения са минавали с преговори с много треньори, не съжалявам за нито един треньор. Не съжалявам за нито едно назначение на национален селекционер. Аз подадох оставка и дойдох при вас, не мога да влияя за Конгрес. Много пъти сте искали да говоря, когато не са били моя работа тези неща. Има закон за футболното хулиганство, който органите трябва да спазват. Проблеми имат всички съседни държави.”

„Над 30 други държави имат представители на президенти на клубове. Можете ли да ми кажете как 15 души Изпълком се събират без бивши футболисти и хора от клубовете? Аз лично съм много добре и с ФИФА и УЕФА. Имаме спечелени позиции там, които няма как да загубим. Защо ме мразят хората ли? Защото федерацията е спазвала правилата”, каза още Борислав Михайлов пред журналистите.