Боби Михайлов се срещна с пловдивските клубове, награди кмета на Раковски

Президентът на БФС Борислав Михайлов и членът на Изпълкома Емил Костадинов се срещнаха с пловдивските клубове от града и региона в хотел "Империал" в града.

На събитието присъстваха и представители на елитните Ботев и Локомотив. Освен за ежегодната среща с клубовете, Боби Михайлов дойде до Пловдив, за да награди кметове от региона за подпомагането и развитието на футбола. Кметът на Раковски Павел Гуджеров бе един от малцината общински градоначалници, който бе удостоен с отличието.

Той получи почетен плакет и благодарност за отличната работа и взаимодействие между БФС и община Раковски, за пълноценно партньорство в усилията за популяризиране и развитие на футбола в България. Отличието беше връчено лично от президента на БФС Борислав Михайлов. "Голямо удоволствие да видиш герой от златното поколение на 94 година. Още по-голямо удоволствие е той да те награди.

Посвещавам наградата на всички футболни хора от община Раковски, както футболисти , така и всички , които работят , за да го има футбола", искрен бе Гуджеров. От името на общината кмета на Раковски заяви, че и занапред ще помага и ще прави каквото е по силите му за развитието на цар футбол в региона. В подкрепа на думите си, кмета Гуджеров сподели , че за 2018г. е увеличена субсидията за местните клубове./БТА

 

Свързани материали

  • Локо Пд: Подкрепяме Боби Михайлов, защото надгражда Локо Пд: Подкрепяме Боби Михайлов, защото надгражда
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Борислав Михайлов

Други