Най-новата татуировка на Благой Георгиев е с името на последната жена в живота му. Тези дни той и Златка Райкова отпразнуваха втората си годишнина. Но не от сватбата, а от момента, в който станали гаджета. Това е причината Георгиев да даде израз на топлите си чувства под формата на нов татус.

Бившият национал на България от известно време е познат със страстта си към надписите по тялото. Няма жена в живота му, която да не може да открие името по кожата му. Или поне доскоро беше така. През последните месеци Благо се погрижи да заличи всички бивши, но не просто от сърцето си, но и изцяло от себе си. Заличена е татуировката, посветена на Христина. Тя е майка на двете му най-големи деца и може би първата истинска любов за Георгиев.

Няма я вече и татарката Есмер, която също дари Благо с рожба.

На тяхно място се появи името на общото им със Златка дете – Благой-младши. А сега ред дойде и на самата Златка. Половинката му не му остана длъжна. По повод годишнината им тя наводни онлайн пространството с лигави послания и похвали. Според думите й Благо е по-по-най. И баща, и любов, и всичко.