Бившият играч на Славия Благой Георгиев е в Скопие, където преговаря да стане собственик на северномакедонския гранд Вардар, обяви sportmedia.mk.

“Благо Георгиев беше във Вардар, той се срещна с играчите, хората от офиса на клуба, видя се и с градските власти. Въпреки че първоначално се казваше, че ще остане в Скопие само 8 часа, той все пак ще остане няколко дни, за да свърши работата. Ако иска да поеме управлението на Вардар, ще трябва да плати тези 2,9 милиона евро. Сума, която включва всички дългове към играчите от последните месеци. Разбира се, Благо трябва да знае, че това е Вардар. Този клуб е скъпа играчка и трябва да се дават много пари, за да се управлява. Ясно е, че ако Вардар успее да оцелее, най-големият ни клуб ще атакува първото място през следващия сезон. Фактът, че Благо остава в Скопие за още един ден, говори много, говори, че нещата вървят в правилната посока. За Вардар, разбира се", пишат колегите в Македония.


 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.