Бившият полузащитник на националния отбор по футбол – Благой Георгиев, призна, че е в напреднали преговори за закупуването на футболен клуб. Благо акцентира, че преговорите са в напреднала фаза и се очаква до лятото те да приключат. Същевременно юношата на Славия допълни, че се надява, че ситуацията с коронавируса в глобален мащаб ще утихне, за да може всичко да се случи по план. Халфът допълни, че отборът няма да е от България, но се състезава в лига, която е в близост до нашата страна.

Благо хвърли бомба: Имам оферта за управленски пост

„Истина е, че имам план да имам футболен клуб и съм в напреднали преговори за тази си цел. Тимът няма да е от България, а от близка страна до нашата. Факт е, че ежегодно играе в европейските клубни турнири, в частност Лига Европа”, спомена Георгиев пред bTV.

„Старичък съм, за да играя, но ще ръководя този клуб. Това ще е моят отбор и ще правя всичко да е на ниво. Едно от нещата, които със сигурност ще въведа, е дисциплина. Това е №1. Второто, което е, независимо, че има дисциплина ти трябва да се забавляваш на терена. Футболистите трябва да балансират между двете.

„Така се получи, че отборът ми го предложиха от чужбина. Проведох няколко разговора и видях, че има смисъл – това е причината тимът да не е български”, каза Благо.