Футболистът Дани Златков даде своята гледна точка за инцидента в Благоевград, при който е пребил Оливър Златков. 

Златков бе арестуван след боя пред дискотека, а потърпевшият Оливър е в местна болница с хематом на главата.

Пред "На Кафе" БГ-Роналдо даде своята гледна точка за случилото се. Той уточни, че не е имал никакво желание да се бие, но е бил провокиран с тежки обиди към съпругата му.

"Отказах на колегите ви да се включа в сутрешния блок, защото имам две малки деца. Обикновено сутрин по това време аз се занимавам с тях, макар че имаше как да се поправи. Разочарован съм от думите на трите момчета (в сутрешния блок б.р.), почти всичко, което изрекоха бяха абсолютни лъжи. Вкъщи седим и не можем да повярваме, че това се случва."

Какво казаха близки на пострадалия след побоя на БГ Роналдо?

"Случката за мен беше стандартна, случва ми се почти всеки път. Излизам с жена ми и нейна приятелка. Аз изпих 1-2 малки питиета за 4-5 часа в дискотеката. Видяхме отвън, че две момчета стояха. Потърпевшото момче ми каза, че му е мечта да се бие с мен. Приехме го с усмивка. Съпругата му ми каза, че не е в моята категория и няма как да се бием. Само че той наистина искаше, започна да използва недопустими думи към нея, да я обижда."

"Преглъщал съм доста нещша и бях решил да се прибера спокойно, но нещата станаха прекалени. След много кратък побой момчето започна да се извинява, да съжалява за случката. Благодарих на неговия приятел, че не се намеси. Благодарих им, че сме се разбрали и исках да си тръгна съвсем нормално. Но той ме удари и започна нов бой. Той искаше да стане колкото се може по-голям проблем. Неговият приятел каза едва ли не, че целта е да станат известни."

"В последно време се случва много често и се заричам да не излизам на такива места, защото има много младежи, които не си знаят приказките. Апелирал съм да няма побоища по дискотеки и такива места."

"Аз исках на няколко пъти да свършат нещата, но той продължаваше с обидите и доста остри реплики. Беше неизбежно. Приятелят на момчето каза лъжи, много преувеличени. Брат му излъга, че не съм го търсил. Дори той ме помоли да се разберем, след това да мислим какво да казваме пред медиите."

"В последния телефонен разговор с брата на момчето беше, че ме молеше да не излизаме пред камерите. Надявах се да се разделим както трябва, по честен начин."

"Разбрах, много по-рано разбрах, исках да се видя с него. Очаквах да не иска, но исках да разбера какво целеше с тези обиди, защо искаше да се стигна до тук."

"За съжаление доста често ме провокират. Имам страхотно чувство на съхранение, този път щеще да е като предишните, но за съжаление беше намесена жена ми. Тя през цялото време се опитваше да спре боя, не искаше да се стига до там, защото видяхме какви последици има."

"Не съм се консултирал с адвокат, аз казах, че съм виновен, че съм си позволил да си изпусна нервите, макар че всички видяха, че се опитвам да прекратя боя. Всичко стана на тревата отпред, не е имало никаква кръв."

"Всички ще потвърдят истината. Има камери, не трябва да има физическо насилие, но за да се се поддам, провокацията беше сериозна."