Българският футболен съюз продължава последователната си политика на инвестиции във футболната инфраструктура в страната, като последният проект, който централата ще реализира, е свързан с изграждането на пълноразмерен изкуствен терен в гр. Карлово съвместно с местната община.
 
БФС вече подписа договор с община Карлово за проектиране и изграждане на съоръжението с размери 94/64 метра, което ще бъде използвано от местни клубове, училища, детски градини и т.н. Инвестицията от страна на футболния съюз е в размер 501 503,20 лв. и се очаква теренът да бъде напълно готов през 2023 г. 
 
До края на октомври се очаква въвеждането в експлоатация на още 5 мащабни проекта на територията на цялата страна – пълноразмерни изкуствени терени в Плевен и Сливен, пълноразмерен естествен терен в Ботевград, 3 минифутболни терена в Елин Пелин и минифутболен комплекс в Аксаково.
 
През месец май отново с инвестиции от БФС бе въведен в експлоатация реновираният футболен стадион в Хасково с изкуствено покритие, а малко преди това лично президентът на централата Борислав Михайлов откри ново футболно съоръжение в Кюстендил. В предишния си мандат ръководството на БФС реализира още 8 комплекса на територията на цялата страна.