Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се срещна с клубовете от Пловдивски регион. Бербо и Петър Величков се видяха с представители на повече от 50 клуба на трибуната на стадион “Марица”. 

 

“Кампанията ни е открита и една от целите ни е да се видим с отборите в България. В момента сме в Пловдивски регион. Поканихме ги, за да поговорим, да ни изслушат още един път. Да има един вид диалог, за да може да стартира промяната. И след това всеки да си прецени дали си заслужава или са доволни от моментното състояние”, каза Бербатов. 

“Шансът е голям да има Конгрес преди февруари, защото целта на срещите е да покажем, че трябва да има извънреден конгрес. Важно е да се срещнем с отборите, да засвидетелстваме уважението си, да ги изслушаме и да им представя идеите си лично. Програмата ни я правим в движение, предстои ни да организираме срещи в Благоевградски регион. София и още други места. Важно ми е да се видим с хората, как ще реагират, какво имат да кажат и ще си направя някакви изводи. Програмата ни е отворена, защото, когато говориш с хората, могат да се родят нови идеи или мнение, за което ние не сме се сетили, защото съм далеч от мисълта, че знаем всичко”, каза още Димитър.