Бербатов: Горд съм, че велики футболисти уважиха каузата

Димитър Бербатов заяви, че благотворителния спектакъл, който организираха съвместно с Луиш Фиго, е огромна стъпка в развитието на фондацията му. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед допълни, че е много горд от факта, че легенди във футбола са уважили каузата. 

Мачът, който се игра на Националния стадион „Васил Левски” завърши 3:3, а събраните средства ще отидат за фондацията на Бербатов.

Бербатов: Надявам се всички да са изпитали удоволствието, което изпитахме и ние

"Все още не мога да оценя изцяло случилото се, но през следващите дни с моя екип ще се насладим на това, което се случи. Надявам се всички, които присъстваха на срещата, всички които бяха пред екраните, всички които бяха дарители да са изпитали удоволствието, което ние изпитахме", каза Бербатов след края на спектакъла.

"Следващите стъпки са да направим още такива събития. Това ще подпомогне развитието на нашата асоциация", допълни бившият български национал.

"Пазя много хубави спомени от Манчестър Юнайтед, както и с другите момчета, които бяха на терена. Най-важното беше, че всички, които дойдоха бяха позитивно настроени. Чувствам се горд, че тези футболисти уважиха каузата и се включиха в събитието с благотворителна кауза. Радвам се, че съм запазил добрите си отношения с такива световни имена във футбола. Когато се отнасяш с респект и уважение към хората, с които си работил, както и към тези, с които не си, те се държат добре с теб", каза още Бербатов.

Свързани материали

  • Президента на България към Бербатов: Благодаря! Президента на България към Бербатов: Благодаря!
  • Луиш Фиго: Беше удоволствие да работя с Бербатов Луиш Фиго: Беше удоволствие да работя с Бербатов
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
футбол Димитър Бербатов

Други