Четирима футболисти в редиците на хита в Югоизточната Трета лига Арда (Кърджали) са с контузии, но за радост на старши треньора Елин Топузаков травмите отшумяват и до ден-два поне трима ще се включат в подготовката на тима.

Във вчерашния мач срещу казахстанския Тобол (Костанай) не взеха участие Красимир Илиев, Илиян Гаров, Георги Кременлиев и Ахмед Осман. С изключение на Илиев, който има проблем в коляното, останалите вече са по-добре. Илиян Гаров има проблем в лакътя, Георги Кременлиев е с болки в аддукторите, а и Осман е с болки в коляното.

Страховита буря се изви над базата, в която са настанени играчите и треньорите на Арда, а късметът бе на тяхна страна, тъй като сутринта така или иначе тренировка не беше планирана.

Старши треньорът Топузаков е доволен от представянето на отбора, както и от адаптацията на последното ново попълнение- нападателят Ерай Карадайъ. Юношата на Левски пристигна от Оборище (Панагюрище) и прави впечатление, че работи много усърдно и професионално. Тимът пък като цяло игра като равен с равен с отбор от елита на Казахстан и то един от традиционните отбори в страната, какъвто е Тобол.

Следващата контрола на Арда е на 26-и януари (петък) срещу един от слабаците в словашката трета лига Белуша (Пухов)./БТА