Испанският сайт El Balon Rosa се обърка сериозно на фона на прелестите на българския модел Николета Лозанова. Медията, която предлага предимно забавно съдържание, публикува материал за повдивчанката, като говори за аферите Лозанова.

Покрай всички пикантерии около сексапилната Лозанова обаче El Balon Rosa прати бившия ѝ съпруг Валери Божинов в Левски. В действителност нападателят игра за „сините“ през 2014 година, но след това премина Тернана,  от тям осъществи трансфер в Партизан Белград. В момента Божинов защитава цветовете на китайския Мейджоу Хака.

Иначе от El Balon Rosa пишат още, че Лозанова е имала връзка с настоящия вратар на Мерсин – Николай Михайлов, като споменават, че е била замесена и с Димитър Бербатов. Освен това, добавят, че плейметката е успяла да завърти главата и на звездата на Реал Мадрид – Кристиано Роналдо.

В материала пише още, че името на Лозанова е било свързвано и с на-популярния български тенисист Григор Димитров, по времето когато той бе заедно с Мария Шарапова.