Футболистите от Лудогорец утроиха събраната снощи по време на церемонията за „Футболист на годината в Лудогорец сума за подпомагане на детско отделение на разградската болница. 

Това стана ясно днес по време на украсяването на коледната елха на Тренировъчната база на шампионите. Коледните играчки бяха изработени от над 400 деца от цялата Разградска област, те ги поставиха на елхата заедно с футболистите. 

Както подобава на събитието имаше и Дядо Коледа, а футболистите влязоха в ролята на джуджета, поставяйки необходимите за това шапки със звънчета. 

За малчуганите имаше и програма – фокуси и оригинални танци от клуб Фламинго - Русе. А след тържеството всяко дете си тръгна с подарък – шалче на Лудогорец и меденка с форма на сърце и емблемата на любимия отбор.

Подарък – торта – имаше и за днешния рожденик в Лудогорец. Над 400 малки фенове на отбора честитиха 33-ия рожден ден на Козмин Моци. От всичките му съотборници на Моци бе най-трудно да премине десетината метра от входа на базата до административната сграда, тъй като всяко дете и родител искаха да се снимат с него.

По време на празничната церемония за украсяване на елхата бе съобщено, че обявената снощи на "Футболист на годината в Лудогорец сума, събрана от билети и благотворителен базар и търг, вече е три пъти по-висока. 

Към 2033-те лева от снощи футболистите от Лудогорец са добавили още 4000 лева и общата сума от 6033 лева е дарена за нуждите на детско отделение на МБАЛ “Св. Иван Рилски“ - Разград.