Един от най-добрите родни футболни вратари Владислав Стоянов подкрепи проекта "Младите хора - Бъдещето на България - отговорни и активни" на Асоциация "Докосни дъгата" и Министерството на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година. 

Стражът, превърнал се в кошмар за световната звезда Кристиано Роналдо, хващайки две негови дузпи, се срещна с младежите, участващи в тренинга "Мисия Здраве" в СОК "Камчия". 

Пред тях той сподели любопитни подробности за своята кариера - разказа както за звездните си мигове с фланелката на Лудогорец в европейските турнири и националния отбор, така и за трудните моменти, които не са били никак малко. 

Владо Стоянов изтъкна пред младежите ползите от спортуването и посочи важни аспекти от здравословното меню, на което самият той е залагал през активната си кариера на футболист.

Младежите слушаха с огромен интерес съветите на футболния си любимец, задаваха различни въпроси и му пожелаха успех в новото амплоа на футболен скаут на 10-кратния шампион Лудогорец. 

Срещата в Музея на спорта в СОК "Камчия" завърши с куп автографи и снимки за спомен, като Владислав Стоянов зарадва момчетата и момичетата с подаръци - фен артикули на "орлите".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.