Директорът на футболната школа Левски-Раковски Станислав Ангелов остана възмутен, след като централният футболен терен на стадион "Раковски" е бил унищожен от вандали. Пелето изля гнева си в социалните мрежи.  

Ето какво написа той по повод това ужасно деяние:

Здравейте, приятели, поддръжници, последователи и родители!

Здравейте, мили деца!

Аз се казвам Станислав Ангелов и съм директор на нашата футболна школа. За първи път си позволявам да излезна с лично обръщение във фейсбук страницата ни и се надявам колкото се може повече хора проникновено да разберат дълбокия смисъл!

Във време на пандемия, страх, паника и безпрецедентни мерки за сигурност в целия свят с голямо огорчение разбрах, че някои “доброжелатели” отново с голяма охота и наслада са поляли с унищожаващ тревата хербицит, този път доста старателно почти целия централен футболен терен на стадион "Раковски"?!

Както преди, така и сега нямам никаква представа защо и какво се цели с този безсърдечен акт?!

Може би е лично срещу мен...ако е така, защо този “човек” не се изправи достойно пред мен с претенциите си, а действа подмолно и страхливо?!

Може би се цели уронване на престижа на цялата школа...нямам представа?!

Знам обаче, че от този нисш акт ще страдат само децата, та нали те трябва да играят на този до скоро прекрасен терен!!

Жалко е, че трябва да се занимаваме с дребнотемия и допълнителни резрушения в тези изключително тежки за света дни, в които трябва да си помагаме, подкрепяме и в световен мащаб всячески да се обединим без значение от различия, раса, култура и религия, да се смирим и преосмислим думите и действията си, и с усмивка и вяра да си подадем ръка?!

Всеки, който поне малко ме познава и му е известна моята история от детството ми до сега, знае, че аз винаги отвръщам на лошото с много любов, търпение и добрина дори на най-жестоките ми противници и на най-върлите атаки срещу мен!!

Аз съм учен от моята майка, която е един от най-достойните съвременни хора в нашата държава, да посрещам всички неволи с усмивка и вяра!!!

Най-лесното нещо на този свят е да разрушиш!!!

Има кой да ги съди...аз лично съм им простил!!!

Тук съм, за да градя, да градя не само за себе си, а и за всички около мен, да градя бъдеще за нашите деца!!

Миналото лято, когато нарязаха мрежите и заляха терена с киселинен препарат, ми дойде силата да изградя най-модерния и хубав хибриден терен от най-ново поколение, специално и ексклузивно за вашите деца!!

Сега след този акт вярвам, че ще ми дойде амбицията, вярата и подкрепата да изградя нещо още по-мащабно, още по-голямо и още по-креативно!!!

Така е, драги читатели, на това уча и ще продължавам да уча вашите деца!!

Никога да не се отказват!!

Да отвръщат на нисшото и лошото само с усмивка, вяра и добрина!!

Тяхната работа когато пораснат е да градят....да градят бъдеще за себе си и за всички хора по света!!

Защото, мили хора, най-важен е личният пример!!!

Това е моят завет към всяко едно дете, до което се докосвам!!!

С Вяра и Любов Смело Напред!!

Бъдете разумни, пазете се!

Желая ви крепко здраве!

​С уважение: Ст. Ангелов
(батко Пеле)😉