Мрежите на футболните врати на стадион "Раковски" в столицата са били нарязани, съобщиха от Левски-Раковски на страницата си във Фейсбук. От клуба показаха и щетите със снимки в социалната мрежа.

Според хора от ръководството това не е обикновен вандалски акт, а целенасочена атака. 

"Съжаляваме, че публикуваме тази негативна за всички нас новина. Съжаляваме, че определен кръг от хора от няколко години насам целеустремено разбива нашите отбори, разбива нашия колектив, опитва се да разруши нашата идея!

Нашата идея от самото ни създаване е да бъдем позитивни, изпълнени с вяра и много любов към работата си! За това днес СЪЖАЛЯВАМЕ, че публикуваме тази негативна за всички нас новина. СЪЖАЛЯВАМЕ, че определен кръг от хора от няколко години насам целеустремено разбива нашите отбори, разбива нашия колектив, опитва се да разруши нашата идея! Но днес вече е върхът на човешкото падение и низост! Да нарежеш на децата мрежите само седмица преди започването на шампионата!! Едва 21 дена, след като сложихме нашия рекламен винил, същите тези хора не издържаха и проявиха ниските си страсти и елементарно поведение!?

Ние много добре знаем кои са те и СЪЖАЛЯВАМЕ за тях!

СЪЖАЛЯВАМЕ и че занимаваме всички вас, но държим да ви уведомим, че точно тези трудности ни каляват, подобряват и всекидневно доизграждат нашия мощен колектив! Въпреки ежедневните проблеми ние никога не сме изменили на нашите изконни принципи и първоначални идеи! Вярата в доброто, любовта и смелостта са наш спътник и никога не се съмнявайте, че именно на това се стараем да научим всяко едно дете, с което работим!!!

БЛАГОДАРИМ ВИ и всички заедно СМЕЛО НАПРЕД!“, пише в публикацията на клуба в социалната мрежа.

Школата на Левски-Раковски винаги е била част от ПФК Левски, но от известно време работи като отделна структура.