Децата на гръцкия гранд ПАОК спечелиха четвъртото издание на турнира "Минифутболна магия 2015" в Микрево при родените през 2005 година деца. На финала те победиха софийския ДАФ на бившия национален селекционер Пламен Марков с 4:1.

Трети в тази възраст останаха децата на Вардар /Скопие/ които за втори път в рамките само на два дни биха ЦСКА, този път с 4:2.Преди обяд децата на ПАОК бяха повече от убедителни срещу ЦСКА за крайното 5:0, а ДАФ спечели втория полуфинал с 4:1 срещу Вардар.

Купата на победителите от съседна Гърция връчи кметът на община Струмяни Емил Илиев. Веднага след това започнаха двубоите и във втората възраст на "Минифутболна магия 2015" за деца родени през 2002 година.

За закриването на турнира при децата в тази възраст гости ще бъдат легендарният стратег от Мировяне Димитър Пенев, бившият шеф на футболните рефери у нас проф. Васил Жечев, Валентин Чакъров - председател на ЗС на БФС София и бранителят на Ботев Пловдив Даниел Златков. „Българският Роналдо“ е с корени от тази община и винаги е скъп гост на проявата в Микрево.