Славия разгроми ЦСКА 1948 с 5:0 (2:0) и се класира за финала за Купата на БФС при юношите до 18 години. В първата среща ЦСКА 1948 спечели с 1:0 и това подхранваше известни надежди за равностойност.

На финала "белите" ще срещнат отбора на Левски, който постигна втора победа над Национал (София) с 4:1. В първата среща "сините" постигнаха успех също с 4:1 на терена на НСА.

Славия доминираше изцяло срещу ЦСКА 1948, като роденият през 2005-а година Чунг Тханг Нгуен-До откри резултата в средата на първата част. Техничният полузащитник елиминира двама в наказателното поле и вкара във вратата на Маджаров за 1:0. Малко преди края на първото полувреме капитанът Валентин Петров получи топката на задна греда и я прати над вратаря за 2:0.

След почивката белите тотално превъзхождаха съперника си и вкараха нови три гола, за да оформят победата си с категоричното 5:0. Головете вкараха Наско Кехайов, роденият през 2005-а Роберто Илиев и снажният централен нападател от Русе Борис Димитров.

На стадион "Георги Аспарухов", водени от Елин Топузаков младите левскари доминираха изцяло и стигнаха до успеха с голове на Васил Димитров, Антон Иванов, Ивайло Марков и Атанас Килов.

Победителят в турнира при родените през 2004-а година ще представя България  в турнира младежка Лига на УЕФА.