Отборът на ФК Пловдив 2015 спечели футболния турнир за Купата на Асоциацията на българските футболисти (АБФ), който се проведе на стадион Пловдив в града под тепетата. 

Надпреварата е част от националната програма "Децата и футболът" и се организира от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), със съдействието на Българския футболен съюз и община Пловдив.

Участваха 8 отбора, съставени от момчета, родени през 2010 година.

Във финала тимът на Пловдив 2015, воден от бившия защитник на Ботев (Пд) и Марица Георги Андонов, разгроми съгражданите си от ФК Ботев 2002 с 5:0. Трети завърши Тракия 2004 (Пловдив) след победа с 5:4 след дузпи (0:0 в редовното време) над Левски (Карлово).

В спор за 5-ото място ФК Беломорец (Асеновград) се наложи с 2:0 над Марица (Пловдив). Седмата позиция в крайното класиране зае тимът на Пълдин (Пловдив) след 3:0 срещу Реал (Пловдив).

Шампионите получиха Купата на АБФ от зам.-кмета на Пловдив Георги Титюков. Генералният секретар на АБФ Георги Бойчев пък връчи наградата за цялостен принос към турнира на легендата на пловдивския футбол Владимир Фатов.

Ето и индивидуалните награди, които бяха раздадени: 

Най-добър вратар – Георги Стоев (Марица)
Най-добър защитник – Яни Джанков (Левски Карлово)
Най-добър полузащитник – Калоян Палийски (Пловдив 2015)
Най-добър нападател – Мирослав Георгиев (Ботев 2002)
Голмайстор – Илия Антонов (Пловдив 2015)
Най-техничен състезател – Богомил Жечев (Беломорец) 
Най-полезен състезател – Антон Стойчев (Пловдив 2015)
Най-добър състезател на турнира – Христо Войнов (Тракия 2004)
Най-добър треньор – Георги Андонов (Пловдив 2015)

Всички участници получиха пълна футболна екипировка, футболни топки и индивидуални награди, осигурени от Асоциацията на българските футболисти.