Отборът на Марица Пловдив спечели детския футболен турнир за Купата на Кока-Кола, който се проведе на градския стадион „Пловдив“. Надпреварата е част от националната програма „Децата и футболът” и бе организирана от Асоциацията на българските футболисти, със съдействието на Българския футболен съюз.
 
Шампионите от Марица бяха наградени от главния координатор на Асоциацията на българските футболисти Николай Христозов. В награждаването се включиха две легенди на пловдивския футбол – Петър Зехтински и Владимир Фатов. Зехтински бе отличен от организаторите с награда за цялостен принос, която му бе връчена от Иван Димов – управител на стадион „Пловдив“.
 
В състезанието участваха 8 отбора от Пловдив и региона, съставени от момчета, родени след 01.01. 2010 година. Във финала възпитаниците на треньора Величко Величков победиха ФК Брестник с 2:0.
 
Третото място в турнира заслужи тимът на Реал (Пловдив) след минимален успех с 1:0 над Дебър (Първомай) в малкия финал. В спора за 5-ото място Пълдин (Пловдив) надигра Левски (Карлово) с 2:0. На 7-ата позиция в крайното класиране завърши отборът на Траките 2007 (Скутаре), който победи Сокол (Марково) с 3:1.
 
Всички участници получиха пълна футболна екипировка, футболни топки и индивидуални награди, осигурени от генералния спонсор на турнира Кока-Кола.
 
Бяха раздадени следните индивидуални награди:
 
Най-добър вратар – Георги Стоянов (Марица)
Най-добър защитник – Мартин Иванов (Реал)
Най-добър полузащитник – Никола Славчев (Брестник)
Най-добър нападател – Мартин Петков (Траките 2007)
Голмайстор – Яни Джаков (Левски Карлово) 
Най-техничен състезател – Яни Бучев (Дебър)
Най-полезен състезател – Георги Чочев (Сокол)
Най-добър състезател на турнира – Владислав Стойков (Пълдин)
Най-добър треньор – Величко Величков (Марица)