Най-големия официален фен клуб на чуждестранен отбор в България - този на Арсенал (ASCB) от днес приема нови членове. До 01 юни всички желаещи да се присъединят към фен клуба ще имат възможността да го направят на http://arsenal-bulgaria.com/store/category/4/. Крайният срок важи и за всички настоящи привърженици в организацията, които желаят да подновят членството си.

"Новата електронна система доста ще улесни настоящите ни членове", сподели Даниел Джалев, представител на управителния съвет на ASCB.

"Освен че членството във фен клуба предоставя възможност за гледане на мачовете на Арсенал на живо, нашата организация е активен участник в обществения живот в страната като инициириаме много благотворителни инициативи, за рождения си ден правим акция по безвъзмездно кръводаряване, организираме представяния на книги, свързани с историята на клуба, и за следващата година планираме страхотна изненада в тази посока", добави Джалев.

Благодарение на усърдната работа и активното участие в различни инициативи през годините, ASCB е горд носител на ‘SupportersClubPlus’- статус, привилегия, притежавана от едва 14 от над 160-те клуба на привърженици на Арсенал в целия свят.

Българският фен клуб е един от едва трите фенски организации, заедно с норвежките артилеристи и Арсенал Америка, който запазва Plus-статуса си за втора поредна година. Благодарение на този статус над 20 български топчии, посетиха мача със Стоук Сити от Премиършип, имаха възможността да присъстват на влизането на футболистите в стадиона, както и да се снимат с Мохамед Ел Нени след мача.

Размерът на членския внос до края на сезона остава 30 лв. за пълнолетни и 15 лв. за непълнолетни, като има и допълнителни отсъпки за членовете на едно домакинство. Всеки от новозаписаните ще получи членска карта заедно с подарък и възможността да кандидатства за билети за мачовете на Арсенал и да участва в многобройните инициативи, които организира ASCB.

Организацията има клонове в София, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Добрич и Шумен, а с настоящата кампания се стреми да достигне до над 600 регистрирани привърженици на отбора.