Евдокия Попадинова изненада малки таланти по време на детски футболен турнир, провел се в град Хаджидимово. Най-добрата българска футболистка се срещна с малчуганите в ролята си на представител на асоциация “Докосни дъгата“ и посланик на проекта „Младите хора – бъдещето на България – отговорни и активни“.

Усмихната както винаги, Евдокия Попадинова разговаря с децата и ги окуражи за техните изяви. Увери ги, че усърдните тренировки неминуемо ще им донесат успех в най-популярния спорт. 24-годишната нападателка на италианския Наполи разказа на момчетата и момичетата за своите първи стъпки във футбола и отправи важно послание - да продължават да спортуват, да се хранят правилно и да водят здравословен начин на живот, защото спортът и здравето вървят ръка за ръка. Петкратната футболистка №1 на България не пропусна да изтъкне пред малчуганите, че на футболния терен, освен победата, винаги трябва да търсят и приятелството. Тя пожела на малките футболисти да следват мечтите си и да се трудят здраво.

Евдокия Попадинова, която наскоро стана част от добротворческата дейност на асоциация „Докосни дъгата“, раздаде куп автографи и не пропусна да се снима с нито едно дете, превръщайки срещата в истински празник и незабравим спомен за бъдещите футболни звезди.