Председателят на Съдийската комисия Димо Момиров заяви, че ще сезира комисията за нахлуването на Велев на терена по време на срещата с Литекс.

Шефът на реферите остана изненадан, че длъжностните лица не са описали случилото се с Велев в докладите си до Дисциплинарната комисия.

"Не знам защо не е описано нахлуването на Емил Велев на терена по време на срещата между Литекс и Левски от длъжностните лица. Аз бях на срещата и го видях. Ще погледна докладите и лично ще сезирам комисията. Все още не сме разглеждали мачовете от изминалия кръг. Предстои да разгледаме срещите най-вече на водещите ни рефери за това и няма да ги коментирам. Не се изненадвайте ако в скоро време се разделим с някой от тях. Цветан Георгиев получи наряд в този кръг по скоро защото ще има юбилей, ще му бъде 100-я двубой в "А" група. Доволен съм от двамата млади рефери, които дебютираха в изминалия кръг - Ивайло Стоянов и Вихрен Манев. Смятам, че се справиха много добре с оглед на тежките мачове, които им поверихме", сподели Момиров.