С много емоции бе съпътстван третият турнир по футбол за деца организиран от ДФК „Делфините” във Варна. Надпреварата бе за второкласниците и се проведе на изкуствения терен на Техническия университет в морската столица.

Участие взеха ученици от 9 училища във Варна. Отборите бяха разпределени първоначално в 3 групи по 3, а след това първенците от групите и класиралите се на 2-о и 3-о място сформираха самостоятелни групи. Шампиони при второкласниците станаха учениците от „П.Р. Славейков”, а втори и трети се наредиха представителите на „Найден Геров” и „Климент Охридски”. Любопитен е фактът, че победителите не допуснаха нито една загуба и нито един гол в мрежата си през целия турнир.

Освен купи отборно, бяха предвидени и доста индивидуални награди. Призът за най-добър вратар отиде в ръцете на Иван Дичевски от „Найден Геров”, който успя да вкара и 3 гола, тъй като в последните минути се включваше и като нападател. Голмайстор стана капитанът на шампионите от „П.Р.Славейков” Ники Пантев с 8 гола. На финала той вкара единственото попадение срещу „Н. Геров”, което се оказа победно. Призът „най-добър защитник” бе за Веско Щерев от „Климент Охридски”, който освен, че се справи блестящо в отбрана, отбеляза и цели 4 гола. Още доста индивидуални награди бяха предвидили организаторите Илко Станчев и Иван Кирилов. Една от тях отиде в ръцете на единствената дама участничка сред второкласниците – Зорница Георгиева от “Антон Страшимиров”.