Дебютантите от Миньор Перник вдигнаха купата в четвъртото издание на футболния турнир в памет на Йордан Динов, който се проведе в Благоевград този уикенд. Малчуганите от миньорския град надделяха на финала над ЦСКА с 3:2 в изключително оспорван мач. Купата и медалите бяха връчени от председателя на Общински съвет - Благоевград Радослав Тасков. Сред награждаващите бе и капитанът на Лудогорец и националния отбор Светослав Дяков.

На второ място в оспорваната битка се класира ЦСКА. На почетното трето място завършиха малчуганите от ОФК Пирин. Наградата малките футболисти получиха от капитана на титулярния отбор Юлиян Попев. Специална награда- оригинална футболна топка получи и отборът на ФК Банско. В турнира по традиция участваха и два македонски отбора- Работнички Скопие и Брегалница Щип.В индивидуалните награди- голмайстор стана Сабри Кьосев от ОФК Пирин с 6  гола. Най-добър вратар е Теодор Тодоров от Миньор Пк, най-добър бранител е съотборникът му Радостин Трайков, Мартин Бачев от Пирин 2001 е номер едно при халфовете, а Ясен Цеков от ЦСКА при нападателите.

Доста зрелище мач се получи и в демонстративния двубой между благоевградските журналисти и сборен отбор от приятели на Йордан Динов, предвождани от ОбС съветниците адвокат Илко Стоянов, Владимир Елезов, Кирил Ваклинов и Антон Асийски.

Йордан Динов бе убит през лятото на 2012 година в София на 40-годишна възраст. Възпитаник е на Американския университет и бе собственик на верига букмейкърски пунктове.