Ръководството на Миньор (Перник) обяви свободен вход за домакинския мач срещу Чавдар (Етрополе) в събота от първенството в Югозападна трета лига. Това е своебразен жест към феновете след загубата с 1:2 в първия кръг от Ботев (Ихтиман), съобщиха от клуба.

Както е известно, шефовете на Миньор обявиха висока цена на билетите от 5 лева за домакинските мачове, което беше посрещнато с недоволство от "жълто-черните" ултраси.

През тази година Миньор направи сериозна селекция и има много голяма амбиция да се завърне в професионалния футбол

"Решението ни е в знак на благодарност за подкрепата в Ихтиман. Публиката ни отново бе на ниво и доказа, че е най-вярната в българския футбол. Постъпленията от билети са един от начините Миньор да се финансира, но по-важно от всякога е отбор и публика да са едно. Надяваме се в събота феновете отново да застанат зад момчетата и да им помогнат да се върнат на победния път.“, заяви членът на управителния съвет Денислав Захариев.

В същото време от клуба припомниха, че продължава продажбата на сувенири, стартирала преди 10 дни. Запалките с емблемата на навършващия 100 години любим клуб ще могат да бъдат закупени преди, по време и след мача с Чавдар на караваната на стадион „Миньор“.