Детски футболен камп организиран и ръководен изцяло от италианския гранд Милан ще се проведе в България, който ще стартира на 28 август. Някои от най-известните треньори в школата на „росонерите” и бивши футболисти, сред които и нападателя Маурицио Ганц ще бъдат 5 дни в България, където ще направят избор от 200 деца между 5 и 17 годишна възраст. Директор от Милан ще пристигне в България и ще ръководи целия Milan Junior Camp.

Базата е в 4 звездният комплекс "Царско село ". Децата ще бъдат тренирани от 10 италиански специалисти. България е една от 47-те държави, в които се провежда футболния камп, чиято цел е да бъдат огледани и евентуално селектирани деца, които да отидат в школата на Милан. Със сигурност най-малко 3 от децата ще заминат за Милано, където ще продължат тестовете още 3 дни заедно с всички одобрени от останалите държави. Освен това децата ще посетят и мач на Милан от италианската Серия А.

За момента са се записали над 100 деца, като максималната бройка е 200. Условието за записване е плащане на такса от 600 лева, която покрива 5-дневния престой на децата в София, но без нощувките в комплекса, като те се плащат допълнително. Всеки ден децата ще провеждат по две тренировки.

До момента са се записали деца от цялата страна и всички възрастови групи. Имаме заявено желание за участие от близките до нас държави – като Гърция , Турция , Румъния и Русия .

Поради огромния интерес относно записванията за Milan Junior Camp – България, Доминант Спорт Груп обявява, че ще работи извънредно всеки ден от 09.30ч. до 19.00ч.

Записванията стават на адрес; гр. София, ул. Гургулят 17, ет. 4 или на телефони: 0888 200202, 0886 14 14 14, 02/ 954 98 82, имейл: dominant.sport@gmail.com, www.dominantsportgroup.com