Кой казва, че президентът на БФС Борислав Михайлов е нечия подлога?! Той е един смел труженик за благото на българския футбол. Ама, много смел! Откакто е начело на футбола в България, този спорт се радва на небивал възход.

Михайлов влезе в комисия на УЕФА и то Съдийската. Реферите вече гледат на нашите отбори с друго око, а нашите съдии не могат да ги гледат даже и в България.

Боби Михайлов е принципен при взимане на решения. Реши с кеф да се скрие зад Димитър Пенев, като го сложи начело на националния тим. За да го употреби и изплюе в края на тези квалификации.

Президентът смелчага а-ха да промени формата на първенството, но реши УЕФА да отстрани отборите от А група, които не отговарят на нормите за лицензиране. За малко си поигра на мъж и а-ха да изхвърли Спартак Вн, но не би. Обвиняват го, че обслужва интересите на Левски, макар да няма такова решение, което да се каже, че е в полза на шампионите. В същото време други го напънаха и той се разкрачи. Как да си обясним някои решения на комисии на футболния съюз, който той ръководи или поне си мисли, че е така.

Как ли би продължил да ръководи, ако продължава да угажда на „някои си обикновен зрител” и на всеки, които знае колко е мекушав?! Дали пък не са верни слуховете как БФС глоби Митко Събев със 100 000 заради Черноморец и Нафтекс, но сега подопечният на Михайлов съюз е върнал повече от тази сума с престоя си в Поморие, именно в хотел на Събев.

Но, какво ли не говорят хората…Като това, че Боби, Данчо и Емо са легендарни български футболисти, но едва ли ще са легендарни ръководители на българския футбол.

Дали Михайлов знае какво говорят и мислят за него ръководителите на малките клубове?! Едва ли! Тях, с техните проблеми, кучетата ги яли. Те са нужни и са важни само когато дойдат избори. Само тогава и малки, и големи клубове имат право на по един глас.

С какво са прегрешили феновете на Левски пред него, за да търпят да слушат, че видите ли, той бил подлога на Левски? А в същия момент не могат да се сетят едно нещо, с което е помогнал на „сините”. С отказа да има дублиращи отбори ли?! С наложеното и непроменено, както на други, наказание от две срещи без публика? Или с какво?!

За да покаже, че е мъж Борислав Михайлов да подаде оставка. Пък и може и да не му я приемат. Да покаже че не е нечия подлога, както твърдят някои. Ако пък сдаде поста, то няма за какво да съжалява. Освен някои дребни комисионни от сключени договори.

Но какво са те, в сравнение с възможността неангажирано да ловува из ловешките ловни полета и да си припомня детството в някоя чичотомова колибка.