Михайлов с първо участие като член на Комисията за развитие на футбола

Борислав Михайлов<strong> източник: LAP.bg, Любомир Асенов</strong>

Борислав Михайлов източник: LAP.bg, Любомир Асенов

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов отпътува за швейцарския град Цюрих, където ще се проведе регулярно заседание на Комисията за развитие на футбола към ФИФА.

Това ще бъде първо участие на Михайлов откакто той бе избран за член на една от най-престижните комисии към Световната футбола централа, която ще се занимава със стратегическото развитие на играта, правилата, обучението и техническото развитие.  

Борислав Михайлов, който е член на Изпълнителния комитет на УЕФА, е представителят на Европа в Комисията, която се състои от 17 члена. Неин председател е шейхът на Бахрейн - Салман бин Ибрахим ал Халифа.

В съответствие с пакета от реформи, одобрени от извънредния конгрес на ФИФА през февруари 2016 г., броят на постоянните комисии бе намален от 26 на 9. Всички членове на комисиите, които са едва 60 от целия свят са проверявани обстойно и на много високо ниво за почтеност.

Свързани материали

  • БФС и Боби Михайлов с прекрасен жест на подкрепа към Хитрино БФС и Боби Михайлов с прекрасен жест на подкрепа към Хитрино
  • Боби Михайлов прие шефа на албанския футбол Боби Михайлов прие шефа на албанския футбол
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
БФС Борислав Михайлов

Други