Една от емблематичните фигури на ЦСКА от близкото минало Методи Деянов пое детско-юношеската школа на новосформирания преди няколко месеца ЦСКА 1948.

Вчера Деянов изгледа на живо първия двубой на тима през пролетта – победата със 7:0 над ФК Люлин в мач от 12-ия кръг на СРГ-Юг.

„Армейци, с огромно удоволствие ви съобщаваме, че легендата на ЦСКА Методи Деянов поема Детско-юношеската школа на ЦСКА 1948.

В България Мето Деянов е играл само за ЦСКА. Той облича червената фланелка през 1982 година, когато 7-годишен започва да тренира в школата, и я носи до началото на 2003 година, когато преминава в ОФИ Крит. Постоянните контузии не намаляват любовта му към футбола и ЦСКА. През 2008-а година завършва кариерата си подобаващо – като шампион на Кипър с Анортозис. Връща се в школата на ЦСКА, но вече като треньор. За кратко е помощник треньор в първия отбор, а от 2011-а е селекционер на юношеския национален отбор на България, набор’96.

Легендата на ЦСКА изкара стаж в Барселона в края на миналата година, когато имаше възможност да ваблюдава тренировките на един от най-добрите отбори в света. Всички в клуба желаем много успехи на Мето Деянов“, съобщиха от ЦСКА 1948.