На 5-ти юли 2012 г. се навършват 63 г. от рождението на Атанас Михайлов – Начко, легендарния играч на Локомотив Сф и българския футбол, който напусна този свят на 1-ви октомври 2006 г. В памет на знаменития футболист и по повод 63-годишнината от рождението му в четвъртък, 5-ти юли, от 18.30 ч. на ст. „Локомотив” ще се играе приятелски мач между ветераните на Локомотив Сф и

Отбор на звездите от ветерани, бивши национали и приятели на бате Начко. За ветераните на Локомотив Сф ще  играят Ангел Колев, Нако Дойчев, Бойчо Величков, Венци Арсов, Йордан Стойков – Бумбо, Боре Илиев, Борис Манолков, Георги Бонев, Кирил Метков и още много други бивши съотборници и възпитаници на легендата. С капитанската лента ще бъде президентът на Локо Сф Николай Гигов. Атаката на отбора със сигурност ще бъде водена от малкия син на Начко Виктор, а неговият брат Мишо ще бъде помощник на ст. треньора Григор Петков. Селекционер пък на сборния отбор ще бъде Димитър Пенев, а с капитанската лента тима ще изведе Премиерът на България г-н Бойко Борисов.

Във формацията ще се включат Емил Бучински, Павел Панов, Емил Спасов, Сашо Борисов, Краси Борисов, Румен Горанов, Ради Здравков, Гошо Гинчев и други популярни бивши футболисти. Участие е обещал и селекционерът на националния отбор Любослав Пенев. Гости на срещата ще бъдат кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова, Валентин Михов, чака се и президентът на БФС Боби Михайлов и др.  Мачът се организира за пети път.

Миналата година срещата завърши 4:4 в редовното време, като след дузпи Отборът на звездите спечели с 4:1. Входът за събитието е свободен и нека всички, които обичат Начко Михайлов да дойдат, защото легендите се раждат и никога не умират.