С група от 24 футболисти пристигна Лудогорец в Бургас и проведе последната си тренировка преди утрешния мач за Суперкупата срещу Ботев. Дебютно занимание направи новото попълнение Юнес Хамза, който има шансове да се изправи срещу бившия си отбор.

От разширения състав на Лудогорец за Бургас не пътуваха единствено контузените Браян Ангуло и Йордан Минев. Радостната новина за старши треньора Георги Дерменджиев е възстановяването от травми на Александър Барт и Георги Терзиев, които вече тренират с отбора.

Наставникът на разградчани използва всяка една възможна тренировка, за да подготвя отбора за предстоящия мач със Стяуа. Това е причината за Бургас да пътува толкова разширен състав, от който реално 6 човека ще трябва да гледат утрешния мач от трибуните.

Шампионите проведоха своята тренировка на терена на стадион „Лазур“ за разлика от съперника, който тренира на кампуса на „акулите“.

Групата на Лудогорец за мача:

вратари: Владислав Стоянов, Иван Чворович;

защитници: Козмин Моци, Георги Терзиев, Александър Барт, Теро Мантула, Шоко, Кайсара, Александър Александров, Преслав Петров, Александър Василев

полузащитници: Светослав Дяков, Христо Златински, Абел Анисе, Фабио Ешпиньо, Марселиньо, Себастиан Ернандес, Вандерсон, Михаил Александров, Върджил Мисиджан, Даниел Абало

нападатели: Роман Безяк, Жуниор Кишада, Юнес Хамза