Легендата на испанския футбол и бивш президент на Реал Мадрид Лоренсо Санс, пристига в Симитли днес в 16 часа.

Като официален гост на кмета на Община Симитли Апостол Апостолов, Санс ще посети общинска администрация Симитли и ще се срещне в фенове на "Белия балет".

В заседателната зала на общината са поканени всички фенове и желаещи да се докоснат до легендата и до голямата изненада, която той носи със себе си - Купата на европейските шампиони от 1998 година.

Тогава финалът се играе в Амстердам, а Реал печели с 1:0 над Ювентус и става победителят на днешната Шампионска лига. Уникалната купа, ще бъде представена на всички желаещи.

Програмата на Лоренсо Санс за следващия ден също ще бъде натоварена, в събота на стадиона в град Симитли той, заедно с кмета Апостолов и очаквания да пристигне днес Мичел Салгадо ще открият юбилейния 20-ти футболен турнир в памет на Иван Янчев, заради който пристигнаха гостите от Испания и ще наблюдават нашите таланти.

На турнира ще участват деца от школите на Симитли, Благоевград, Петрич и Разлог.

Първият удар в турнира ще бъде направен от уникалния испански футболист Салгадо. Откриването на турнира ще бъде в 12:30 часа, а пресконференция за медиите на стадион "Септември" в Симитли легендите на испанския футбол ще дадат в 13:30 часа.

За всички фенове купата на европейските шампиони ще бъде утре на стадиона.