Локомотив Сф уговори две контроли през тази седмица. „Червено-черните“ ще играят срещу тимове от Северната софийска дивизия - Банкя и Вихър Требич, в очакване на старта на първенството на четвърта дивизия, който бе отложен двукратно, общо с три седмици.

До този момент отборът от "Надежда" записа големи победи в проверки срещу тимове от четвъртото ниво на футбола ни с резултати 7:0, 3:0, 3:0 и 6:1.

Локомотив ще приеме на своя стадион в „Надежда“ тима на Банкя в сряда от 17.30 ч. В събота пък е уговорена проверка с Вихър Требич, която ще се играе сутринта на базата в Требич с все още неуточнен начален час.

Локомотивци получиха и официално писмо от БФС, че първият им шампионатен мач срещу Надежда Доброславци ще се играе на 27 септември, неделя, от 17.00 ч. на стадион „Локомотив“.

Междувременно изпълнителният директор Бойчо Величков бе на среща с феновете на тима в неделя вечер. Привържениците на Локото са поели ангажимента да финансират ремонта на две съблекални за децата и юношите с парите, събрани от дарения.