Любослав Пенев ще се изправи срещу Борислав Михайлов за президентския пост на БФС на конгреса, съобщава вестник "24 часа". Общото събрание ще се състои през февруари 2018 година, съобщават още от изданието.  Самият Любослав Пенев, който е треньор на втория отбор на Валенсия, не бил открит за коментар. 

Любослав Пенев във Валенсия: Завръщане у дома 

Официално кандидатурата на бившия национален селекционер се очаква да бъде оповестена на 20 октомври. Има твърдения, че това може да се случи и по-рано. 

Пенев вече бе президент на ЦСКА, като смени на поста покойния вече Илия Павлов. След това прехвърли клуба на Васил Божков и се върна на терена за кратко. Като треньор води ЦСКА, Литекс и националния отбор, преди да замине за Испания. 

Посрещнаха Любо Пенев с бурни аплодисменти във Валенсия

След като бе сменен от Ивайло Петев в държавния ни тим, той атакува остро целия Изпълком на БФС, като бе най-остър срещу Емил Костадинов и Йордан Лечков. 

Очаква се Борислав Михайлов също да се кандидатира за още един мандат като президент на футболната ни централа. Все още не е ясно точно кои клубове ще застанат зад кандидатурите на Пенев и Михайлов.