Три отбора на футболна академия Арда 1924 гостуваха на своите връстници от ДЮШ на ПФК Левски, съобщава клубният сайт. 

Футболният празник на „Герена“ откри набор 2009, като възпитаниците на Мартин Любенов заслужено спечелиха мача. 
 
При набор 2004 Арда с треньор Петър Бумбаров затрудни отбора на Левски като през първото полувреме с много желание и ентусиазъм се стремеше да компенсира игровото превъзходство на водения от Веселин Сърбаков тим. През второто полувреме Левски наложи териториален натиск и спечели със 7:1 .
 
При набор 2006 „сините“ постигнаха изразителна победа в последния мач на треньора Тодор Симов, който води отбора в продължение на две години и спечели през 2016 Първенството на София, а през 2017 и турнира Купа на надеждите в Банско.
 
С него „сините“ надежди достигнаха през 2016 и до финала на международния турнир във Верл Германия срещу Манчестър Сити, като заеха второ място от 119 отбора.  
 
Както е известно, Тодор Симов вече е член на треньорския щаб на Делио Роси и набор 2006 занапред ще бъде воден от Кирил Рашев.
 
След установения контакт между спортния директор на Левски и директор на ДЮШ Даниел Боримиров със собственика на школата от Кърджали Альоша Синабов се очаква в скоро време отбор от ДЮШ на „Герена“ да гостува в Кърджали и бъде задълбочен контактът между двете школи.