Дублиращият тим на Левски орезили колегите си от Черно море, като ги победи с категоричното 8:0. Двубоят, който се игра на едно от помощните игрища на „Герена” не предизвика никаква интрига. Гостите от Варна бяха пристигнали в столицата предимно с юноши, докато Левски заложи и на някой от младите си играчи в първия състав.

Голеадата започна в 11-та минута, когато Балтанов вкара с глава след центриране на Николай Димитров. Четири минути по-късно след пробив и пас на Хичо, автогол си вкара бранителят на „моряците” Цветков.

В края на първото полувреме Георги Чакъров и Иван Цачев оформиха резултата на 4:0. Третият гол за Левски бе от дузпа, а Цачев реализира красиво в горния ъгъл на вратата.

След паузата Левски добави още четири попадения. Балтанов вкара за 5:0, а Иван Цачев заби шестия гол за „сините”.

Резервата Боби Балджийски направи 6:0 в 61-та минута на срещата. Последното попадение бе дело на централният нападател Боян Табаков в 74-та минута.

„Сините” на Бисер Хаздай можеха да вкарат още доста голове, но направиха куп пропуски, а на два пъти дори удариха гредите на вратата.

Ето и съставите на двата отбора:

Левски - Митрев, Станчев, Димов, Генев, Д.Димитров, Недялков, Балтанов, Чакъров, Цачев, Табаков и Н.Димитров /Василев, Ангелов, Балджийски, Манчев и Колев/

Черно море - Краев, Цветков, Ганчев, Тодоров, Емин, Трифонов, Колев, Андреев, Пихочис, Недев и Атанасов.