Този следобед играчите на Левски няма да тренират, а ще имат възможността да се разходят в голям МОЛ, който е разположен в центъра на Анталия. Старши треньорът Николай Костов е разпоредил целият тим на посети магазините. Най-вероятно играчите и щабът ще се възползват, за да вземат някой подарък на своите любими хора.

Николай Костов по принцип минава за треньор, който много държи на дисциплината, но прави впечатление, че се старае да влага разнообразие в ежедневието на своите момчета, докато те са на лагер. Идея на треньора е и това, Левски да бъде на три лагера, които обаче са сравнително по-къси. Така футболистите няма да отсъстват да дълги периоди от своите домове в София. Така в понеделник срещу вторник Левски ще се прибере за няколко дни до България, а после отново ще се завърне в Анталия. От втория лагер предстои още един спаринг, който ще е в неделя срещу Стяуа Букурещ. Тимът на Валентин Илиев също се подготвя в Турция.

По време на третия камп, „сините” ще направят още три проверки, за да бъдат готови преди старта на втория дял от сезона.