Някои от най-уважаваните имена в треньорската гилдия в Германия отново ще акостират у нас за престижния футболен семинар KELME България 2023, който ще се проведе на 02 – 03.10.2023 на територията на Националната спортна академия „Васил Левски“ в София. Участието в семинара, който се организира от Буцефал Спорт Мениджмънт в партньорство с Българската треньорска школа по футбол към БФС дава възможност да бъде подновена валидността на треньорските футболни UEFA Pro, A, B, C – лицензи към БФС.

Треньорски семинар с лектори от Германия и Гърция в НСА

Следните специалисти ще вземат участие в поредното издание на престижния треньорски семинар.

Атанасиос Терзис е роден в Гърция през 1974 г. Той има бакалавърска степен по физическо възпитание и магистърска степен по треньорство и кондиционна подготовка. Притежава треньорски лиценз UEFA A и е работил като директор на академия и старши треньор в професионални отбори в Гърция. Автор е на 18 книги, повечето от които са публикувани от soccertutor.com и ifj96.de. Книгите му са преведени на много езици като английски, гръцки, немски, италиански, испански, японски, корейски и китайски и са продадени в хиляди екземпляри по целия свят. Много от тях ежедневно са включвани в списъка на 100-те най-продавани книги за треньори по футбол на amazon. Книгата му ''Тренировъчни сесии на ФК Барселона'' е избрана от Ариго Саки и наградена от Италианската футболна асоциация като най-добрата треньорска книга за 2014 г. Атанасиос Терзис е канен като инструктор на много семинари и работни срещи по целия свят, например в Гърция, Кипър, Германия, Саудитска Арабия, Оман, Кувейт (по покана на Кувейтската футболна асоциация), Йордания (по покана на Йорданската футболна асоциация), Катар (по покана на Катарската футболна асоциация) и на конгреса на Обединените футболни треньори във Филаделфия, САЩ, през 2018 г.

Треньорски семинар с лектори от Германия и Гърция в НСА

Ерен Йълмаз е притежател на UEFA Pro LICENSE. Започва треньорската си кариера като помощник треньор на U17 в школата на Schalke 04. След което преминава като помощник треньор, а и по късно като първи треньор на юношеската формация на U17 в школата на Борусия Дортмунд. През 2018 година, като помощник треньор на сегашния помощник треньор на първия отбор (Себастиян Геперт), печели шампионската титла на Германия със своя отбор BVB U17.  От юли 2022 г. отговаря като треньор за най-големите таланти в Борусия Дортмунд от U17, U19, U23 и първия отбор, като провежда с тях допълнителни индивидуални тренировки, съобразени с тяхните нужди, базирани на щателен анализ.

Петър Шраинер е футболен треньор от над 25 години, бивш главен координатор на детско юношеската школа на FC Schalke04, футболисти тренирали под негово ръководство: Месут Йозил, Мануел Нойер, Юлиан Дракслер, Бенедикт Хьоведес, Макс Майер, Лерой Сане и др. Автор на множество книги и лектор в над 30 държави на пет различни континента.

Стивън Турек е един от младите талантливи треньори в Германия. Треньор в академията на Hannover 96. Специализиран в анализа и развиването на съвременните тактически постройки. Участник като лектор в международни треньорски футболни семинари в седем различни държави.