Футболните обувки на Наско Сираков, с които вкара на Аржентина на Световното първенство в САЩ през 1994 г., зарадваха Биляна Цветанова Александрова от Мездра. Дамата бе изтеглена от легендарния голмайстор разписал се на два различни Мондиала в жребий, в който участваха най-редовните читатели на FourFourTwo, абонирали се за списанието до края на годината.

Ден преди 16-та годишнина от първата победа на България на световни финали (4:0 над Гърция) един от героите на златното поколение на лъвовете възроди спомена за славното американско лято. Събитието се състоя в „Сердика Център” в специално обособената зона за световното първенство по футбол.

„Тези обувки са на 14 години, защото в последните две почти не съм ги слагал”, заяви с усмивка легендата на Левски. „Препоръчвам на всички, които наистина се интересуват от футбол, да четат FourFourTwo, защото това е сериозно издание. В българския футбол се начетохме на жълтории”, допълни Сираков.

От списанието раздадоха два годишни абонамента на двама от зрителите на церемонията показали футболни умения на умаления футболен терен.