Третодивизионният ОФК Ямбол 1915 най-после намери треньор за новия сезон и това е отново легендата на Черноморец (Бургас) Нено Ненов. 

Днес от 18:00 часа той ще изведе отбора за първа лятна тренировка, като тогава ще бъдат обявени програмата за летните контроли, а също така и плановете за развитието на клуба.

В Ямбол имаха намерение да ангажират най-напред Георги Мечечиев, след това и Николай Жечев, но и двамата отказаха по различни причини. Така вече изцяло общинският клуб отново покани Ненов, който започна пролетния дял на шампионата. Но тимът на Ямбол имаше само един мач преди пандемията от коронавируса да сложи кръст на спорта по целия свят.

Нено Ненов до скоро беше в школата на Черноморец, където постигна редица успехи. С набор 2003 той завърши 2-и в Югоизточната U15 група, като неговите момчета в два мача не допуснаха гол от прехвалената селекция на Ботев (Пловдив).

След това спечели международният турнир в Сандански, побеждавайки на финала ЦСКА след изпълнение на дузпи. Воденият от него тим на "акулите" пък стана и шампион на Зона Пловдив при 17-годишните, след като към прекратяването на първенството водеше с 6 точки пред Спартак Пловдив.